حاشیه‌های مراسم امروز دانشگاه امام‌حسین(ع) در گفت‌وگوی سردار اباذری:

روایتی از یک دلدادگی/ «فرماندهی» که قلوب را هدایت می‌کند

جانشین فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) گفت: رهبر انقلاب با اینکه ایستاده بودند از همه خواستند به خودشان نزدیک‌تر شوند و بنشینند که این اقدام از حس پدرانه‌ ایشان به دانشجویان نشأت می‌گیرد.

به گزارش سراج24،سردار حمید اباذری جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)با اشاره به حاشیه‌های دیدار امروز فرمانده معظم کل قوا با دانشجویان این دانشگاه، گفت: در این مراسم اتفاق نادری افتاد. امام خامنه‌ای تمایل داشتند با فاصله کمتر و به صورت چهره به چهره و خودمانی‌تر با دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) صحبت کنند.

وی با بیان اینکه معظم له تصمیم گرفتند دانشجویان را از حالت نظامی خارج کنند، خاطرنشان کرد: با این اقدام حس خودمانی بین دانشجویان و حضرت آقا بالا رفت و بیشتر دانشجویان اشک شوق در چشمانشان جمع شد.

جانشین فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) با تاکید بر اینکه دانشجویان توفیق پیدا کردند از نزدیک‌ترین حالت ممکن با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کنند، تصریح کرد که این اتفاق برای دانشجویان و میهمانان مراسم اتفاق عجیب و جدیدی بود.

سردار اباذری گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی با اینکه  ایستاده بودند از همه خواستند به خودشان نزدیک‌تر شوند و بنشینند که این اقدام از حس پدرانه‌ ایشان به دانشجویان نشأت می‌گیرد.

اخبار مرتبط

رونمایی از دکترین «مکتب امنیتی تهران» در جنگ خاکستری

آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است

ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است